Friday, 10 April 2015

HIJJAZ - HUKUM TUHAN (CHORD)

CAPO 2

INTRO : A E A E

A
Buatlah yang baik pada manusia 
A
Dengan kerelaan serta keikhlasan 
A   Bm   E   A
Jerih payah kita tidak sia-sia 
A   Bm   E   A
Tuhan dah berjanji memberi balasan 

A   E
Pabila yang baik kita lakukan 
E   A
Balasan yang baik akan gantinya 
A   Bm   E   A
Itu semua usah ragukan 
A   Bm   E   A
Berlipat ganda kelak kan datang gantinya 

A
Demikian pula perbuatan buruk 
E   A
Semuanya itu akan diganjar 
A   Bm   E   A
Meskipun betapa pandainya menyorok 
A   Bm   E   A
Namun hukum Tuhan akan mengejar 

A   E
Tuhan telah jelas menyatakan 
E   A
Amal buruk jangan dikerjakan 
A   Bm   E   A
Siapa berbuat akan merasakan 
A   Bm   E   A
Azab dan siksaan sebagai balasan

3 comments:

  1. hai fatin. nama ku dani, aku fans sama kamu sejak lihat video mu"dengarlah bintang hatiku". boleh gk kita jadi teman. kalau boleh ini email ku
    danibayah29@gmail.com
    see you fatin..
    :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fatin. sebelum ni saya selalu singgah blog ni nak tengok chord untuk nasyid nasyid favourite saya. but now macam dah banyak yang takda. i wonder what happen to your previous post. awak dah delete ke?

    ReplyDelete